Hogyan született meg a Peak Fit fagyi?

Mező Mónika vagyok a Peak nemzetközi táplálékkiegészítő gyártó cég, magyar kizárólagos forgalmazási joggal rendelkező képviselője. 1998 óta foglalkozom a Peakkel, igen 16 éve. 1998 óta minden egyes nap használtam valamelyik Peak terméket. 16 éve, minden nap.

2013 júniusában közzétettem egy posztot, a Peak girls facebook oldalon, egy fehérjefagylalt recepttel:

„Miért nem csinálsz protein-fagyit? Sem a hő sem a fagyhatás, nem árt a fehérjédnek. Na nézzük csak hogyan kell ezt! Shakerben rázd össze vízzel vagy tejjel a bármilyen ízű fehérjeporodat. Tehetsz hozzá édesítőt, fahéjat, cukormentes kakaóport, kávét! Tálkában fagyaszd le a kívánt minőségűre hűtőben. Meleg kanállal már eheted is!”

5 percen belül, kb. 130-an lájkolták, és ezen elgondolkodtam.

Számomra egyértelmű volt, hogy a fehérjeporokból fagylaltot lehet készíteni, otthoni körülmények között, de másnak nem volt az. A Peak vásárlóinak ez újdonság volt. És valóban.

Miért ne ehetnéd a fehérjeturmixodat fagylalt formájában?

Minden évben Peak palacsintával készültem fel a rendezvényeinkre, mert a palacsinta is kivitelezhető fehérjeporokból. 2014-ben tehát egyértelmű volt a célom:

A 2014-es Peak rendezvényeken, a palacsinta helyett, diétás, fehérjeporból készült fagylalttal fogok Neked kedveskedni!

Olyan kézműves fagylaltgyártó céget kellett találnunk, aki képes a Peakhez méltó minőségben előállítani a fagyit, mindezt úgy, hogy minden olyan adalékanyagtól mentes legyen, ami nem beilleszthető egy tudatosan élő, sportoló, vagy akár diétázó ember étrendjébe.

2014 márciusában még senki sem akart velünk szóba állni. A cukrászok idegenkednek a fehérjeporoktól. Az ő közönségük pedig nem keresi a diétás fagylaltokat.

Csavarós fagyit akartunk készíteni, de rendkívüli akadályokba ütköztünk. Legalább 100 fagylaltkészítővel beszéltünk. Aztán egyszer csak megtört a jég: az egyik cukrászda lánc vállalta az együttműködést!

Hiszed vagy nem, ekkor is név nélkül mentek bele a kooperációba, mert úgy vélték, hogy a fehérjeporok a testépítőknek valóak. Már már ez a tévhitük a múltté, és elkészült egy rendkívül finom és egészséges, hozzáadott cukrokat nem tartalmazó fehérjefagyi, a Peak Delicious Whey fehérjeporából!

Végre fagyizhatsz félelem nélkül! Elkészült!

Létrehoztuk Magyarország első, fehérjeporból készült fagylaltját. Ez a Peak Fit fagyi.

A 2014 májusában, a tavaszi Fitbalance-on bemutattuk az első valódi fagylaltot, amely fehérjeporból készült. Az extra ebben a fagylaltban az, hogy nincs benne hozzáadott cukor és a Peak legfinomabb fehérjeporából, a Delicious Whey fehérjeporából készül.

A Fitbalancon több mint 1000 embert szolgáltunk ki Peak Fit fagyival! És mindekinek ízlett!

Most következett az újabb kihívás! Piackutatást végeztünk és elmondtátok: haza szeretnétek vinni a fagyit, és otthon elfogyasztani.

A meglévő cukrász partnerünk nem akart dobozolt fagyival foglalkozni. Újra keresnünk kellett: ki fog velünk, magas minőségű, és magas fehérjetartalmú fehérjefagyit készíteni dobozolt formában?

És készen van. Meglett! Rátaláltunk a megfelelő, kézműves partnerre, és 300 grammos kiszerelésben, elérhetővé vált a Peak Fit fagyi, mely Delicious Whey fehérjeporból készült.

Itt tudod megrendelni az első olyan fagyit, amely az alakodnak nem árt!

  • Nem kell kavargatnod, főzőcskézned, csak elég kivenned a hűtőből.
  • Többet nem kell a melegben a turmixoddal kínlódnod.
  • Nincs több megbüdösödött shakerbe száradt fehérjelé, nincs több "nem kívánom a turmixot a melegben".
  • 40 fokban is azonnal beviheted a fehérjeszükségleted, cukor és zsírok nélkül...

A sztorinak NEM volt vége, mert az embereknek általában 1 adag fagyi kell. Több doboz nem nagyon szükséges. Így megoldásokat kellett kiagyalnunk a Fitfagyi szállítására. Slendrián munkát nem végezhettünk, hiszen a Peakshop, egy webáruház, és a Fitfagyit kínáló bolt hálózatot, a normál cukrászok ódzkodva fogadták.

Hogyan Juttassuk El Hozzád A Fitfagyidat, Ami Gyorsan Olvad?

Drónokkal? :) Ezzel kísérleteztünk, 2014 folyamán, amit a Híradókban is bemutattak minket.

A Tv2 Híradójában:

A Tv2 Mokkában:

A Hír24 oldalán: Ilyen menő fagyizás még a világon nem volt: :))

Az ATV Híradóban:

A Népszabadságban:

  • Nem kell kavargatnod, főzőcskézned, csak elég kivenned a hűtőből.
  • Többet nem kell a melegben a turmixoddal kínlódnod.
  • Nincs több megbüdösödött shakerbe száradt fehérjelé, nincs több “nem kívánom a turmixot a melegben”.
  • 40 fokban is azonnal beviheted a fehérjeszükségleted, cukor és zsírok nélkül…

2015 Óta, Csak A Peakes Rendezvényeken Érhetted El, Most Pedig Már A Peak Gym Arenaban, A Budapesti Arena Plazaban!

Itt Tudod Megvenni Az Első Olyan Fagyit, Amely Az Alakodnak Nem Árt!

Budapesti Arena Plaza, Peak Gym Arena, A Mozik Mellett