Miért fontos Neked, hogy kik vagyunk?

Ha már ismersz minket és a Peak girl márkát, akkor pontosan tudod, hogy nálunk az egészséges és sportos életvitelhez, valamint a diétádhoz minden segítséget megtalálsz.

Ha még nem találkoztál velünk, de a diétádba is beilleszthető fehérjefagyi megszületése felkeltette az érdeklődésed akkor íme a legfontosabb információk rólunk.

A Peak Performance SA. egy részvénytársaság Luxemburgban, mely nagy múltú, német (Hitec Nutrition), francia (Nutrisearch SA.), brit (Bio Monde Ltb), és amerikai (Strenght Systems USA) cégek összefonódásából alakult. Ezek a cégek közös alapba fektették a ’know-how’-jukat és technikai eszközeiket, és most már az említett országokban a legjobb termék-fejlesztő és termelő gyár-láncolatot alkotják. A két legnagyobb gyár, Németországban található. Nem ma kezdtük.

El tudod képzelni 30 év folyamatos technológiai fejlesztés során, mekkora tudás halmozódik fel? Ezt a tudást minden egyes Peak fehérjeporban megtalálod és ez csak Téged szolgál.

Az, hogy a HACCP, GMP, és az ISO 9001:2000 egy európai gyárban kötelező, az ma már alap, de ami ennél is fontosabb számodra:

A Peak gyárakban, külső, független, folyamatos minőségi ellenőrzéseket végez az EU akkreditált AEROTOP-Food-Creation Élelmiszerkémiai Intézmény Németországban. Ez teljesen mást jelent, mint például a címkékre biggyesztett ’HPLC –vel tesztelt’ kifejezés, melyet mindenki ráírhat a termékeire, hiszen csak szavak.

A bizonyítékot a minőségre, egy akkreditált laboratórium tudja szolgáltatni, amely folyamatosan ellenőriz. Kattints a logóra, hogy lásd, kik ők!

A Peak az egyetlen sport táplálék kiegészítő gyártó Európában, mely a Hannoverben (Németország) található Táplálkozástudományi Intézmény ajánlásával bír. Egy független, hivatalos, non-profit szervezet, melynek orvosok, valamint táplálkozástudományi és gyógyszerészeti professzorok a tagjai.

Mindez nem a véletlen műve. Ennek köszönhető, hogy az európai piac legnagyobbikán, a német piacon a Peak a domináns táplálék kiegészítő gyártó.

Üdvözlünk a Peak Fit fagyi és a Peak világában!